LONDON CALLING

Åh. London. Älskade London. Staden som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta. Har upplevt så mycket i denna stad. Dels bott där och även varit på semester huuuuuuuur många gånger som helst.

Behöver jag ens säga att jag är sugen på att åka dit?

Lite såhär såg det ut i våras när jag och manvän var där...
Alltså. Åh.

Ibland är jag så övertygad om att jag är menad att bo utomlands. Det känns så rätt.

Samtidigt så lockar Sverige. Min älskade familj, fin natur och allt man har i sitt hemland.

Å andra sidan känner jag mig inte svensk för fem öre.

Men mer om det någon annan gång.
This is me

För allt handlar ju egentligen om mig. I mitt liv alltså.

Jag. Foton jag tagit. Saker jag gillar. Eller rent utav älskar.

Igår
Idag
Imorgon

Dagens sanning

Oroa dig inte för framtiden, eller oroa dig! Men kom ihåg att oro är ungefär lika effektivt som att lösa en räkneekvation med att tugga tuggummi. De verkliga bekymren i livet kommer troligen vara sådana du aldrig ens brytt din oroliga hjärna med. Sådana som slår ner som en blixt klockan fyra en seg tisdag....


Laddar(?) krafterna inför en ny veckaEfter en mysig middag hos min mamma spenderar vi kvällen här... Kunde inte låta bli att fnissa när jag kom in i sovrummet och möttes av denna syn. Två datorer. Japp! Där gick min idé i kras om att sovrummet ska vara en harmonisk plats.
Skulle aldrig få för mig att exempelvis ha en tv i sovrummet. Och jag hade från början en teori om att allt skulle vara vitt. "För att man mår bra av det" Men jag vet inte riktigt hur det gick med någon av dom två sakerna....Ab imo pectoreDet är svårt att få till en bra bild på min tatuering. Men ovan lyckades jag iaf ganska bra, även om fokus blev lite snett. Kan ni gissa var tatueringen sitter på min kropp?


Första advent

Var på IKEA i veckan och shoppade denna adventsljusstake för 19 kronor. Rena rama fyndet, eller hur? Tycker den är stilren och vit. Passar perfekt. Och minst sagt lite udda. Med en brandman i huset får jag absolut inte ha en traditionell med mossa ;-) Det är big no no.

Slog även till på en en traditionell ljusstake som jag fyndade på RUSTA. Tänkte att lika bra att gå all in nu när jag gett mig in i leken med julpynt. Apropå gå all in: köpte även ett pepparkakshus.


Kläder släng er i väggen!

Jag är fortfarande inne på jul...

Jul jul jul.

Julklappar. Tror iaf inte att det blir några kläder till manvän i julklapp. Har hittat bästa grejen. Måste bara fundera lite. Om det är värt pengarna. Ska tänka över saken tills imorn. Kanske slår till.

Eftersom att han är en trogen läsare av min blogg kan jag inte säga så mycket heller. Damn it. Men det handlar om att må bra, njuta, vatten, komma bort. Bara han och jag. Mer kan jag inte säga ;-) Kunde inte låta bli att kläcka ur mig det där!

Har varit på IKEA ikväll föressten. Väldigt trevligt. Sällskapet var desto bättre. Fyndade en hel del saker, visar er imorgon.
Julklappar till era pojkvänner...

Julen närmer sig med stormsteg. Och det med blandade känslor. Men jag ska tycka om julen. Som sagt! I denna plan ingår att vara ute i god tid med julklapparna.

Men jag har kört fast lite när det kommer till julklapp till manvän. Funderar på något från denna sida: www.jac5.com

De har massa fina kläder (som jag gillar iaf, hehe) Manvän har nog lite mer klassisk och "lyxig" stil. Hehe. Men omväxling förnöjer! Kläderna är nog så nära hans stil man kan komma, till ett bra pris.
MAN MÅSTE GÅ RAKT IGENOM ELDEN

Minnen. Smaka på ordet. Vad är det egentligen? För mig är minnen något som inte går att ta på. Något som inte går att fånga eller återskapa igen. Det spelar ingen roll hur mycket vi blundar och försöker intala oss själva att vi deltar i det där speciella ögonblicket igen. Det är något som hänt och det kommer aldrig tillbaks. Aldrig. Hur mycket vi än vill.

Kan tyckas logiskt.
Men ibland kan de mest logiska saker, vara fullkomligt ologiska. Man famlar i mörkret och kan inte ens lösa den enklaste av ekvationer.

Det går inte att gömma sig för minnen. Det går inte att hoppa över dom. Det går inte att förbigå minnen. Dom finns alltid där.

Men vissa människor tycks vara bättre än andra på att gömma sina minnen. De tycks kunna trolla bort minnen till ett rum någonstans långt inom sig. Dessa människor sopar minnena under mattan och låtsas som att dom inte finns.

Dessa människor tar sällan fram minnena. De skapar nya istället. Lever hela tiden för morgondagen.

Då var vi inne på dessa människor också. Människorna som lever för morgondagen. Som aldrig ser tillbaks och som bara ser framåt. Som drömmer och som innerligt hoppas på morgondagen. Som lägger all sin energi och fokus på att drömma (för vi kan trots allt inte veta) om morgondagen.

 Jag undrar vad som är bäst. Att leva för morgondagen, eller gårdagen?

 

Antagligen ingenting.

 

Enligt mig är det ultimata att leva i nuet. Men hur fångar vi dagen? Carpe diem som det så fint heter. Men hur många lever egentligen efter detta? Hur många lever här och nu. Hur många vågar fånga dagen?

Dom få människor som lever här och nu är enligt mig kapabla att känna genuin lycka. Dom lever varken i gårdagen eller morgondagen. Dom vet att varje dag är värdefull. Dom känner till att allt kan gå i kras en solig tisdagsmorgon som du trodde skulle bli perfekt.

Förvänta dig
ingenting så blir du inte besviken.

-Men vem vill leva ett cyniskt liv? Vem vill känslokallt ertappa livets djupa hemlighet. Vem vill leva i nuet?

Man måste gå rakt igenom elden. Man måste gå rakt igenom elden för att hamna på andra sidan.

[En ganska flummig men ändå intressant och tänkvärd text som jag skrev för ungefär två år sedan.]


Sail away

Gjorde en ny header ikväll. Tiden har en tendens att springa iväg när man redigerar bilder eller leker med html-koder... Men kul är det! Man kan göra så mycket och det är så roligt att de förändringen.

Vad tycker ni om den nya headern?Att börja tycka om julen för första gången sedan barndomenJag har bestämt mig för att
verkligen se fram emot denna jul. I vanliga fall har julen en tendens att framkalla ångest för mig, men men. Om man gör allt enligt traditionerna, dvs tar fram julgrejer på första advent, alltså nästa helg ;-) så måste man ju börja shoppa tomtar!

Detta är helgens skörd...

Denna tomte ska stå vid vår dörr hade jag tänkt. Det bästa av allt är att man kan tända ljus i lyktan när man får gäster :-)


Julmarknad och renovering av kökJag gillar söndagar. Till min stora glädje. Har sällan söndagsångest, till skillnad från många andra männsikor. Jag ser söndagen som det den faktiskt är; vilodag. Och det är ju trots allt en ledig dag. Så varför klaga? Det är ju halva helgen.

Brukar försöka hitta på något skoj på söndagarna. För att förlänga helgen och njuta mer. Idag kollade vi i tidningen efter något roligt att hitta på och vi hittade en julmarknad som vi gick på. Tog därefter en fika med bästa mormor & morfar.

Hann även med en sväng förbi byggvaruhusen. Köpte mosaik till vårat kök. Det kommer att bli såå bra om jag får säga det själv! Vårat kök är redan snyggt, men vi ska byta bänkskiva, diskho och sätta mosaik. Tror det kommer blir riktigt, riktigt stilrent och snyggt.

Every woman deserves a man that can make her forget her heart was ever broken.
That man is You, C!


Skynda fynda

Jag visste ingenting om Tradera för ett par veckor sedan men nu kan jag bara säga bra saker om det! Man kan fynda och sälja saker själv..

Här hittar ni mina saker jag säljer just nu.


JAG FATTAR INGENTING!!!

(Och jag har en smula lågt blodsocker eftersom jag inte hunnit äta middag ännu efter en lång dag på jobbet). MEN. Iaf. Inlägget "En dröm om att flytta till hus" är publicerat två gånger. Va?! Varför? Någon som vet?

Egentligen är det ju ingen big deal, man kan ju klicka på inlägg och radera det ena, MEN; det finns bara ett sådant inlägg under "inlägg".

Mysko.

Edit: Nu har jag löst det. Tips! Utsätt er inte för teknik när ni är hungriga.

En dröm om att flytta till husMin klädkammare, innan respektive efter renoveringen.

Jag och manvän har ju en dröm om att flytta till hus. Vi båda är uppvuxna (delvis) i hus och hur underbart vore det inte med en trädgård att pyssla om? Och att kunna damsuga kl 06:30 på morgonen eller duscha 00:00 på kvällen, utan att behöva tänka på någon.

Sedan tittar man sig runt i vår underbart fina lägenhet som vi renoverat så fint i vår alldeles egna stil. Och inser att "Njaaa...Orkar vi börja om, igen?" (Vi har gjort om det mesta i vår nuvarande lägenhet).

Gräset är alltid grönare på andra sidan....

Är det bara jag...

Som har extremt svårt att läsa vad det står på bilderna när man kommenterar någons blogg? Eller okej, kanske inte extremt svårt. Men lite för komplicerat. Men jag vet inte? Jag kanske är den enda?
Jag känner mig ganska bitter...

...Över det faktum att jag loggade in på "Bloglovin" och såg att det fanns cirka 10(!) andra bloggar som hette något med Fashionjungle.

När jag startade denna blogg var jag den enda(!) sökträffen på Google när man skrev "Fashionjungle".

Jag har ju bloggat sedan december 2005, när jag valde att gå tillbaks till blogg.se funderade jag länge på namn. Kom till slut på Fashionjungle, just för att jag ville kunna bygga något på detta namn. Köpa en com-adress bland annat. Dvs fashionjungle.com

-Tror ni den adressen är ledig nu? Nixpix.

Önskar att man kunde ta "patent" på namn.


Vad hände? FRÅGESTUND!Jag har massor av nya besökare idag. Statistiken sken verkligen iväg! Vet inte vad som hände? Med det gillas! Välkomna hit :-) Hoppas att ni stannar kvar...

Tänkte köra en frågestund för alla nya läsare (och gamla såklart). Passa på att fråga! Vad ni vill!

Om att vara chef. Om att leda.

Efter drygt tre år i arbetslivet har jag lärt mig ett och annat. Jag trodde aldrig, i min vildaste fantasi, att jag skulle lära mig så mycket på ynka 3 år.

Jag har lärt mig hur tufft det är ute på arbetsmarknaden men också hur mycket man kan utvecklas om man bara vill. Allt handlar egentligen om vilja. Och att vara riktigt envis. Många gånger vill jag göra något ännu mer om folk i min omgivning säger ”det där kan du inte du göra” eller ”du får aldrig ett sådant bra jobb”.

När det kommer till ledarskap har jag lärt mig att en av de främsta framgångsfaktorerna på ett företag är ledarskapet. Chefen måste agera på ett sätt som motiverar medarbetarna. Detta går inte att komma ifrån.

Av respekt och moral till mina tidigare arbetsgivare kommer jag inte att name-dropa några företag här. Jag skriver bara av erfarenhet.

Personligen har jag inte mer chefserfarenhet än att jag fick hoppa in som kassachef på mitt första jobb. Men man lär sig mer än vad man tror genom att bara observera ens chefer som medarbetare.

En annan sak jag lärt mig och som jag ofta saknat på mina arbetsplatser är tydligt ledarskap. Förtroendeingivande chefer med järnhand som ger tydliga signaler.

Ett par punkter som jag anser vara viktiga som chef:

*Att våga ta obekväma beslut, i rätt tid. Det är inte rättvist att låta medarbetarna vänta på väsentliga och rent utav livsavgörande besked. Ibland måste man låta dom vänta, självklart, men då är det viktigt att man säger ”du får besked om senast en vecka”. Och sedan håller man som chef det. Annars försvinner ens förtroende som chef ganska snabbt. Utan förtroende = oengagerade medarbetare = dålig organisation.

*Inte lova för mycket. Vara ärlig. Köra med ”raka puckar”. Tro det eller ej; men de flesta uppskattar ärlighet. Även om verkligheten ibland gör ont, så är det faktiskt så att ärlighet varar längst.

*Inte döma. Som chef måste man verkligen vara diplomatisk. Man måste se saker ur fler synvinklar. Att uppmärksamma och observera, men absolut inte döma.

*Think outside the box. Snälla chefer där ute, om ni känner att era medarbetare börjar tappa motivationen. Gör något annorlunda. Sätt på en bra film istället för att jobba första timmarna av dagen. Eller bjud ut dina anställda på middag. Bara fantasin sätter gränser!

*Och sist, men absolut inte minst: att förstå och lyssna på sina anställda. Detta är kanske rent utav den viktigaste punkten. Med lyssna menar jag att man aldrig förnedrar eller på något sätt pratar bort en åsikt som någon medarbetare har. Alla har rätt till sin åsikt. Man måste ta alla åsikter på största allvar.

Man ska som chef lyssna på sina anställda även om ens personliga åsikt kanske är att personen i fråga snackar goja. Som chef kanske man inte ser samma problem som medarbetarna ser. Men om en medarbetare väljer att öppna sig, berätta hur den känner och tycker, så ska detta uppskattas. Detta ska tas emot av öppna armar och bemötas på ett diplomatiskt sätt. (Som sagt, alla kan inte ha samma åsikt men man kan i alla fall, som chef, låtsas som att man lyssnar och förstår).

Jag må vara naiv men jag tror stenhårt på detta.

Efter mina erfarenheter i livet, inte bara ute i arbetslivet, så är jag övertygad om att jag har en förmåga att läsa människor och kunna ta till mig olika slags människor.

Jag ser mig själv som chef i framtiden. Antingen över mig själv i ett eget företag, eller som jag helst ser det; chef över ett par medarbetare. Jag är helt övertygad om att jag en vacker dag kommer att vara chef.  


Ett enkelt och kul sätt att ändra sitt utseende påJag har provat färgade linser, har ni det?

Jag tycker att det är ett enkelt och kul sätt att ändra sitt utseende på. Jag har testat bruna, tycker det passar mig bäst med "mina färger". Min vanliga ögonfärg är ju grön-bruna.
Många frågar om det är svårt att sätta in dem, och det är inte alls svårt! Gäller bara att få in tekniken. Kan vara lite bökigt första gången, men det är det värt!

Tyvärr har jag ingen suverän bild på detta, men bilderna nedan får duga ;-) Ni får usäkta kvalitén på bilderna.

Lovar att ta en bättre bild när jag får hem mina nya linser!

Tänkte beställa ett par nya linser från http://www.fargadelinser.com/Här köper du färgade linser hos fargadelinser.com.


May angels lead you in

Ibland behöver man lite upp-piggande inspiration :-) Änglar har hjälpt mig många, många gånger.
SKYNDA FYNDA

Säljer en hel del saker på Tradera. Har kommit på att det är riktigt kul! Nu har jag dessutom kommit på hur det fungerar. Var ju tvungen att skicka iväg en del fina saker för endast 1kr, men men..

Här hittar ni mina annonser.

Har dessutom lärt mig att ta bilder på ett annat sätt! Riktigt nöjd om jag får säga det själv...


SÅ VÅGAR DU BRYTA UPP

Jag vill så gärna inspirera er andra som läser min blogg till att våga. Och att verkligen lyssna på er själva. På mitt jobb kommer jag alltid i kontakt med barn och undomar som inte vågar, kan eller vill bryta upp. Och jag dömer ingen. Jag vet hur svårt det kan vara att bryta sig upp ur det som håller en fast. Det nya, som man inte känner till, kan faktiskt vara skrämmande... Riktigt skrämmande. Och vad ska folk tycka?

Till att göra med... Så tänkte jag ta upp jobbet som ett exempel. Det är faktiskt bland det bästa jag gjort att jag valde att i slutet av denna sommar att gå vidare med ett annat jobb. Jag hade verkligen fastnat i ett träsk. Kom inte vidare. Jag kände nog igen mig i princip allt på texten nedan. Jag är evigt tacksam för min tid på mitt förra jobb och jag skulle inte vilja byta ut den, men man måste inse när man är klar på ett ställe. När man är redo för nya utmaningar.

Lyssna på dig själv
Märker du att du inte är dig själv längre? Känner du dig ofta nedstämd på grund av jobbet? Att du ältar samma saker om och om igen? Att ditt jobb inte känns givande? När detta tar över handen, och du inte längre känner dig glad, då är det dags för förändring!

Sätt en deadline
Styrka är verkligen inte att stanna kvar och "stå ut lite till". Jag har trott detta SÅ många gånger. Alldeles för många gånger. Men insett att så är det verkligen inte. Vad är vistsen med att dras ner i en negativ spiral? Undvik att dra ut på processen i flera år.
Sätt ett datum då du slutar om det inte har blivit bättre då. Och våga kasta dig ut och omfamna framtiden!

"Vad ska folk tro?"
Ärligt talat: skit blanka fan i vad folk ska tro! Jag är en fena på att tänka så, och försöker fortfarande jobba bort det. Och jag måste säga att jag har blivit bätte. Det är trots allt jag som ska leva mitt liv, och bara JAG som kan påverka det.
Det är vanligt att stanna kvar för att det är bekvämt. Så länge man stannar kvar påverkas dessutom inte de uppfattningar som människor i ens omgivning, har om en. Men genom att vara ärlig och öppen, mot sig själv och mot andra, kommer man få det stöd från olika håll!


En historia att berätta

Jag minns historien bakom denna spegel, tänkte kalla den pigtittare men kom på att det är en sån där stående sak. Hur som; historien bakom denna. Jag gillar när min heminredning har ett djup, en historia att berätta. Självklart har jag även IKEA-möbler men om jag får bestämma ska det vara en mix.
Denna spegel köpte min morfar till mig på en riktig "bond-aktion" i somras. Man köpte flyttlådor med saker i. Jag budade på denna låda med spegeln i, men ville inte gå så högt.

I slutet av auktionen gick min morfar i smyg till mannen som köpte lådan och frågade om han kunde få köpa spegeln. Mannen ville ändå inte ha spegeln, så morfar fick köpa den.

Till min stora glädje! Den ligger alltid framme...

Grattis till er lyckliga människor som får saker för 1krLoggade precis in på Tradera
och såg att en hel del annonser har avslutats. Sorgligt nog är man juridiskt sätt bunden att sälja varorna för slutpriset, även om man inte är nöjd med det. Jag satte med andra ord utgångspris på 1kr på många saker = väldigt puckat. Jag tänkte att det skulle locka många köparna, kanske lite väl naivt eftersom jag knappast byggt upp en kundkrets. Men man lär sig av sina misstag!

Jag kanske får ett par nöjda kunder iaf ;-)

Men grattis till er lyckliga männsikor som får saker för 1kr! Verkligen som hittat. Ha-ha. Nej jag är inte bitter...


Ängeln i rummet

Jag ångrar verkligen att jag inte tog med mig min systemkamera till bröllopet. Hade blivit så himla många fina bilder. Jag tänkte att det skulle vara jobbigt att kånka på en stor kamera, skönhet går ju före allt ;-)


Enkelt middagstips för hungriga munnar

Hittade ett recept på världens godaste korvgryta denna härliga blogg. Provade att göra grytan för ett par dagar sedan och jag är väldigt nöjd med resultatet! Enkel och väldigt god. Första gången jag gjorde en gryta faktiskt. Gjorde även en sallad till med babyspenat, tomat, gurka, mozzarella och avocado.

"1 liter vatten
1½ grönsakbuljontärning
3 msk  tomatpure
3-4 lagerblad

potatis till 4 personer
4-5 morötter
1 dm purjolök
600 gr falukorv

koka upp vatten blandat med tärningen, tomatpurén och lagerbladen. lägg i tärningar avpotatis och morötter och låt koka tills dem blivit mjuka. dra kastrullen av plattan och låt stå en liten stund. skiva falukorven i bitar, ha i den i grytan och låt puttra lite till. peppra lite om det behövs.
klart!

serverasmed hårt bröd och en klick senapsfraiche ( creme fraiche + dijonsenap + persilja)"

*Receptet taget ur Carolinas blogg.


Smaklig måltid!

Lördagskvällen

Vi har varit på bröllop ikväll. Det var så himla himla fint. Och bruden var stunning! Allt var så fint och genomtänkt. Nu är jag fylld med en kärleksfull känsla i hela kroppen. Vill gifta mig nu nu nu.


En lista. Saker ni inte visste om mig.

Favorit…

plagg: hmm... Svårt val. Jag måste nog säga min höstjacka. Den har jag på mig ganska ofta. Och varje gång, och då menar jag verkligen varje gång jag har på mig denna jacka så berömmer en främling min jacka. Blir lika glad varje gång! låt: Jag är ju en hopplös peridare. Gillar en låt extremt mycket. Lyssnar sönder den. Just nu Moa Lignells alldeles egna låt.


fik: Svårt. Fikar nästan aldrig längre. Finns en pärla, men den vill jag inte avslöja. Fiket ligger i en gammal våning med kristallkronor och högt i tak. Besöks visserligen till 97% av pensionärer, men jag är ju lite sådan, så jag passar in där ;-)

klubb: Ännu en svår fråga. Känns som mitt liv på Stureplan är ett minne blått eftersom jag knappt kan nämna en existerande klubb i Stockholms nattliv, men jag har haft många roliga kvällar på Sturecompagniet.

(fråga mig inte varför jag ser så sur ut)

artist/band:
Melissa Horn.


man: Christoffer. Utan tvekan. Enklaste frågan hittills!!


kvinna:
Mamma.

djur:
Kanin.

inredning:
Romantiskt, vitt, personligt (mycket foton i fina ramar). Färgglada klickar, kristallkronor och en massa massa blommor. Ungefär så vill jag ha det.

Jag hatar: Hata är ett starkt ord. Försöker att inte använda det.

Jag älskar: Älska däremot älskar jag att göra. Älskar därmed ganska mycket.

Jag brinner för:
Mitt liv. Att lyckas.

Jag kan dö för:
Min familj.

Jag trodde aldrig: Att jag skulle hitta mannen i mitt liv vid 20-års ålder.

Jag vill tro:
på ödet. Att allt har en mening.

Jag hoppas:
att jag får leva ett långt friskt liv tillsammans med människor jag älskar.

Svart/vitt
Fest/Hemmakväll
Fisk
/kött
Bohemiskt/ljust o fräscht
alkohol/alkoholfritt
kladdkaka/morotskaka
chips/godis

Bästa…

ligget: med någon man älskar av hela sitt hjärta.
festivalen: peace and love
bilden: gillar denna bild väldigt väldigt mycket som jag tog på manvän när vi precis hade träffats. Bilden har faktiskt varit med i en fotoutställning på Fotografiska (skryter lite).tidningsomslaget: Elle brukar aldrig misslyckas med sina omslag.
skivan: Säg ingenting till mig med Melissa Horn.
lägenheten: vår nuvarande.
julen: jag är inget stort fan av julen, men alla jular när man var mindre var självklart fyllda av glädje och förväntan.
sommaren: sommaren 2007. Med andra ord sommaren när jag flyttade till Nairobi, Kenya.
hösten: denna höst år 2011. Första hösten på länge jag verkligen njutit. Dessutom var det denna höst jag valde att välja en annan stig i livet. Mycket nöjd med mitt val.
resan: Samma som bästa sommaren.

När jag var 16 ville jag: aldrig riktigt vara "som alla andra". Mina vänner började i gymnasiet i samma förort som jag är uppvuxen i, men jag kände starkt att jag var tvungen att komma bort därifrån. När jag var 16 hade jag himla mycket ambitioner för att vara just, bara, sexton.

När jag var 20 hade jag precis:
sagt upp mig på Mc Donald's, pluggat klart min modekurs på universitetet och tappat allt hopp om killar och kärlek. Hann även med att spendera våren i London.


Jag till höger som 20-åring.

När jag var 10 fick jag: reda på att hela min familj skulle flytta utomlands. Närmare bestämt till Brasilien. Min värld rasade sammans en aning när jag tänkte på att jag skulle flytta ifrån mina vänner. Men med facit i hand var det värt det.

När jag var 25 åkte jag:
det återstår att se.. är ju inte 25!
När jag var 30 ville jag:

Jag kommer aldrig:
att sluta följa mitt hjärta och min starka intuition

Jag kommer alltid: att vara tatuerad.


Detta skrev en väldigt kär jag för ett tag sedan...

Skrev texten nedan när jag precis hade träffat manvän. Åh. Så himla fint.Någon sa en gång till mig att kärleken är en biologisk illusion. En mycket verklig sådan.

 

Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska tro eller tycka om saken. Uppenbarligen är den biologisk. Men illusion? Den kärlek jag känner är så äkta den bara kan bli. Känslan är så mycket här och nu, den bara kan bli. Jag vill inte tro att kärleken är en illusion. För en illusion är en inbillning. Något som inte finns och något vi bara drömmer om.

 

Men säg mig, hur kan mina fjärilar i magen vara en inbillad föreställning? Hur kan värmen som letar sig ut till kroppens alla vener, vara falsk? Hur kan en hand passa så bra i en annan?

 

Om det jag upplever just nu är en illusion. Om detta inte är äkta, vet jag varken ut eller in.


Home is where your heart is

Ibland kan jag sitta i soffan, kolla mig omkring och tänka "Här bor jag. 22 år gammal. I vår alldeles egna bostadsrätt. Som vi till stora delar äger".

Ganska cool känsla.

Vad som är ännu mer coolt är att jag är så tillfreds och nöjd med det mesta nu. Självklart finns det alltid små finjusteringar att göra (ett hem är ju ett evighetsprojekt). Men på det stora hela är jag riktigt nöjd.

TIll salu....

Säljer en hel del saker på Tradera, för första gången någonsin. Har aldrig provat på Tradera tidigare men en vän tipsade om det. Har så himla mycket oanvända saker som bara "ligger och skräpar". Någon annan som har gjort det?

Skynad fynda! Klicka här för att komma till en av mina annonser.