LOOK WHAT SANTA BROUGHT
Nya skor som jag vandrat runt på stan i hela dagen. Sköna och hur höga som helst! Inte höga som i hög klack, utan höga som i går över knäna. Sexigt. Snyggt. Udda. I love it.


EN DAGENS


Jag får ofta (!!) höra att jag är lik Lykke Li. Och då menar jag verkligen ofta. Folk har till och med kommit fram på krogen och frågat om jag är hennes syster. Det skrämmer mig lite. Faktiskt. Att folk kan tycka att man är lik en total främmling. Dock kan jag inte påstå att jag ser någon likhet. Jo, frisyren och kläderna. Men annars. Nja...

Affären i fråga sålde fula tantkläder

Illustrationer är bland det finaste jag vet. När jag strosade på Birger jarlsgatan idag fick jag syn på dessa konstverk. De var utanför en butik. Någon typ av reklam antar jag. Och visst fungerar den.. Även om det visade sig att affären i fråga sålde fula tantkläder så fick jag en stark lust att gå in i butiken.NEW FUR

Nytt fynd från rean. En svart pälsväst. Ville egentligen ha en som reades ut på Karen Millen men denna sötsak från ZARA gjorde inga stora hål i plånboken.

När det är mellandagsrea är det lätt hänt att man kommer hem med massa skit, rent ut sagt. Man köper saker bara för att "den var så billig". Jag brukar dock tänka "skulle jag kunna betala fullt pris för den här" och är svaret ja så är det definitivt ett fynd värt att köpa! Trosor i fula färger eller halvdana klänningar från Gina för en tjuga är ändå bara saker som man aldrig har på sig... Och därmed ett onödigt köp. Även om "de är billiga".

I HAD A LOVER HOW COULD I BREAK SUCH A HEARTKlänning, urban o

MERRY X-MAS CUPCAKES


Det var snyggt när jag hade det för över ett år sedan...

Idag när en tjej passerade med en guldkedja runt huvudet (likt bilden ovan) frågade min bror Johan "vad är grejjen?"
Jag har tyvärr inget mer svar än att det är fasligt snyggt. Eller det var snyggt när jag hade det för över ett år sedan när jag var på hippie-fest i Nairobi. Inte nu när hela ankdamms-stockholm har ett band runt huvudet.

SAVE TONIGHTEn vacker dag startar jag min egna firma!Vet inte varför. Men bilden ovan inspirerar mig bara så enormt mycket. Den uppmuntrar min kreativa, estetiska och konstnärliga sida som gärna sitter och skissar på ett papper en hel natt med bra musik i öronen. Sedan uppmuntrar den del av mig som gillar att bestämma och som gärna vill klippa av mig håret. En vacker dag startar jag min egna firma!


AAAAA PARTYJag, typ.


SUGEN PÅ LITE BILLIG SHOPPING?

 

...Då tycker jag att Du ska besöka min fin fina bloppis. Säljer kläder jag aldrig använder eller som inte får plats för en liten peng! Spana in här; http://www.jessbloppisblogg.sePs. Vill ni köpa något så mailar ni jessbloppis@hotmail.com! Ds.

WOW WOW WOW WOW WOW

Det vore ju inte fel att ha en garderob likt den nedan. Eller garderob och garderob. Snacka om walk-in-closet.

Här hittar ni hennes blogg.

SLOWLY BREAKING THROUGH THE DAYLIGHTI COULD NEVER GO ON WITHOUT YOU

Jeans ser man sällan mig i . Men det gör man idag. Och jag är fortfarande sjuk. Just for the record. Puss på er!

BATHTUB BATHTUB BATHTUB BATHTUB

Kläder: H&M
Smink: Rosebud på läpparna

JAG HAR EN HEL DEL...

Päls är något jag inte kan få nog av. Jag har en hel del olika pälskreationer. Och allt är fejk. Eller i alla fall nästan. Pälsen ovan till exempel är köpt på H&M för x antal år sedan. Visst är den fin?


I WILL LOVE YOU FOREVER

Är fö tillfället sjuk. Och inte lite sjuk heller. Har typ värsta influensan. Tills jag blir frisk får ni hålla till godo med en fin bild på mitt ansikte från förra veckan och vara med i min tävling här. Är bara ett fåtal som deltar så chansen att du vinner ett presentkort på 250 kronor är riktigt stor.HAIR HAIR HAIR HAIR HAIR HAIR


TWILIGHTIdag har jag dansat balett hela dagen på Balettakademin. Förutom det har jag gått på bio. Har haft på mig världens sötaste blus hela dagen som jag aldrig tidigare använt. Varför vet jag inte riktigt. Köpte den i Nairobi för länge, länge, länge sedan.

 


TÄVLING, VINN ETT PAR SKOR

Jag har fått ett presentkort från en skobutik på nätet, som jag tänkte ge till någon av mina kära läsare!

För att vara med i tävlingen så skriver du bara om den i din blogg, och skickar länken till mig, bland kommentarerna på detta inlägg. Tävlingen avslutas om exakt en vecka! Lycka till cupcakes.MY LITTLE PONNY

När man representerar ett eventföretag på Globen Horse Show kan man inte precis ha tjejiga vollangklännigar. Tyvärr.