det där med att vara lycklig lottadMin fina kille (ni ser ju själva på bilden hihi) har tänt ljus i hela lägenheten och gett mig förbud att gå in i köket. Han gav mig ett glas champagne(?) och placerade mig i hans sköna soffa. Jag lyssnar på Melissa Horn här i vardagsrummet och han donar i köket. Det pirrar till i min kropp, jag vet inte om det är av bubblet eller det faktum att jag är så fruktansvärt kär i denna kille. Men det gör detsamma; lyckokänslor har jag iaf i hela kroppen. Han är det finaste jag vet.


äntligen(?) fredagIdag mår man ju minst sagt som man förtjänar.. Nu ska jag dyka in i duschen och försöka göra mig redo inför jobbet. Det var svårt att hänga med i studenternas tempo (hej jag heter tant-jessica och jag börjar bli gammal). Men kul hade vi! Det vill jag lova.


Torsdag kväll

Ikväll ska man på studentskiva. Det var ju ett tag sedan. Om man säger så. Tror jag var 18 senast jag gick på en studentskiva. (Gick inte på någon året jag tog studenten eftersom att jag gjorde det utomlands). Temat är rock och det är min lillebror som ska ta studenten. Tänk vad fort tiden går! Skrämmande. Men kul ska vi ha, det är en sak som är säkert.

Jag gillar änglar. Och pussar. Och vänner. Och...


det är vardagslyx att vakna bredvid en människa man håller kär