Det är dags för fredagsmyyyys (om det så är det sista jag gör).

Har ni tänkt på vad de har lyckats med denna reklam? Varenda svensk relaterar ju till denna låt på fredagen. Det har till och med gått så långt att ungarna sjunger den på musiken i skolan...






Såhär såg mitt fredagsmys ut igår. Var helt slut efter en vecka full av jobb och för lite sömn! Såg en film och slocknade vid 23. Och imorse vaknade jag vid 07 och trodde att jag skulle gå till jobbet. Har iaf fått en massa gjort idag! Trevlig helg på er.


Såhär såg jag ut idag rå






"Du har ju redan tur i kärlek, så nu ska du få tur i något annat.."

Igårkväll kom min kära hem med ett lila packet med gråa snören. Bara sådär. Han ville inte låna pengar. Nähä. "Varför får jag detta då?" frågade jag förvånat. "För att du är världens bästa". Och så vet han ju att jag är lite extra svag för allt som har med fyrklöver att göra. Jag slutar aldrig att förvånas över hur underbar Han är (jag brukar alltid förvänta mig det värsta). Hursom, nu verkar det som att jag har det bästa!






Jess, även kallad: håll-upp-händerna-för-Stureplan

Jag sitter och läser min blogg jag skrev under året jag bodde i Nairobi, Kenya. Förundras över hur bra(!) jag skrev och vilka välformulerade texter jag skrev. Finner det väldigt intressant att läsa min texter och mina åsikter. Jag har förändrats så mycket sedan dess... Är i en helt annas fas i livet just nu. 

"Det är som att en liten bomb full av tankar och minnen just landande i mitt hjärta. Jag tänker och jag minns. -Hur jag och mamma alltid brukar dröja oss kvar vid middagen riktigt länge för att prata om allt mellan himmel och jord i livet. Känslan av att sitta på min plats på jorden(ni får inte veta var den är sorry) och andas in frisk luft samt att kolla ut över havet. Jag minns hur jag och tjejerna äntligen var återförenade i jul och hur vi njöt av varenda sekund tillsammans. Ett leende tar form i mitt ansikte när jag tänker på alla mina älskade där hemma som betyder helt otroligt mycket. Tänk att kunna äta saltlakrits när man vill eller strosa runt på Stockholms gator hur länge man vill. Det pirrar till i min mage när jag tänker på känslan jag får när en viss person kysser mig. En person som bara finns i Sverige, ingen annanstans. Alla möjligheter som finns i Sverige och tanken på att jag ska ta det med storm när jag kommer hem får mig att vilja hoppa upp och ner som ett litet barn. Eller tänk att få dricka kranvatten igen…

 

Sedan tänker jag på all snö som har kommit till Sverige alldeles för sent. För att inte tala om det ruggiga vädret över huvud taget! Därefter tänker jag på alla insnöade människor som lever sina lyxliv i Sverige. Jag ville se något annat när jag åkte hit. Jag ville slippa leva det där livet. Jag tänker på min rastlöshet. När jag varit i Sverige under en lång period vill jag bara flytta utomlands. Tänk att få tillbaks sina i-landsproblem igen och mitt år här kommer bara att vara ett av många minnen. Jag kommer att börja klaga på att bussen är försenad en kvart, att jag har fel skor på mig eller att en viss klänning inte finns i min storlek. Eller kommer jag det? Det känns ju så långt bort att det inte är klokt."


SKYNDA FYNDA...

Samtliga kläder är köpta utomlands/på internet och är använda ett fåtal ggr. Har rensat en(!) av mina garderober och detta ska bort. Frakten kostar 20 sek på alla varor.



1. Blommig blus, 60 sek

  

2. Blårandig skjorta använd ett par ggr, 50 sek


 

3. Bikini beställd över nätet, fake! Var dock alldeles för liten. Passar en XS. 100 sek



4. Bolero använd 1 gång, 50 sek. 

 

5. Blå skjorta av Day Birger Mikkelsen, 100 sek. Använd ett fåtal ggr.



6. Klänning köpt på Style By Stars, aldrig använd. 100 sek.


Om ni är intresserade av något, skicka ett mail till [email protected] så tar vi det därifrån!


JAG VAR I LONDON EN SVÄNG I VÅRAS




















 


YOU SPIN MY WORLD






Because you loved me







Såhär såg jag och min kära ut häromdagen innan vi begav oss till jobbet. Jag tvingade honom att vara med på "outfit-bild". He-he. Vad gör man inte för laget ;-)


HOME IS WHERE YOUR HEART IS

Något som ligger mig varmt om hjärtat är inredning. Min favoritdel av SVD är "magasinet" och jag kan inte få nog av "hemma-hos-reportage". Därför tänkte jag starta en kategori här i bloggen där jag visar er små delar ur mitt hem. Först ut är mina nattduksbord....








RÖSTA PÅ MIN SKO!

Det här med att designa skor är ju hur kul som helst. Nu vet jag vad jag kommer att pula med under min lediga tid denna dag... Den blev ju riktigt snygg. Om jag får säga det själv. Och det får jag! Go go go. I'm gonna get there!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


FREE FALLIN'






Tisdag eftermiddag

Inspirationen flödar just nu. Bägaren rinner över. Men jag sitter på jobbet och har därav ingen tillgång till varken kamera eller dator där jag kan pula med mina bilder. Synd. Men snart så. Det riktigt kliar i fingrarna att knäppa bilder och redigera alla miljoner bilder jag har på datorn.



Hur mycket jag älskar dig är nog ingen hemlighet, det är nog bara du som inte riktigt vet




IT´S ALL IN THE DETAILS












när du har hört vad jag har sagt är det Du som går i solglasögon och saknar någon du aldrig haft.







det finns inte ord för mina känslor





Eller jo. Det finns det. Men då skulle jag vilja skriva en hel bok.


bubblegum








blommor i alla regnbågens färger, intensiva kyssar, kaninvakt, promenader genom gamla sommarstäder; såhär ser delar av min sommar ut...










En bråkdel av hur min helg i Trosa såg ut








Det är vad jag har ett behov av

Känner en lust att bomba bloggen med lite inlägg. Och så får det bli! För er som undrar så svävar jag på små rosa moln av lycka just nu. Jag ska flytta ihop med min älskade (soon-to-be) sambo i ett sagolikt hus på landet. Kan tyckas galet. Kan tyckas idiotiskt. Kan tyckas genialiskt. Kan tyckas lysande. Men för första gången på jag vet inte hur länge dansar mitt hjärta glädjedanser och min själ sjunger av lycka. Därmed ser jag ingen anledning att inte följa mitt hjärta.


Någon sa att jag borde resa, uppleva saker och "vara ung". Inte flytta till landet och bosätta mig i ett hus vid så ung ålder. ”Det är sånt folk gör när dem är 50 bast”. (Vem säger att man måste vara ung på ett visst sätt, alla är uppenbarligen olika).

Men jag vill inget hellre än att bo där med den människa som jag håller kär. Jag har inget behov av något annat än det jag kommer att bestämma mig för att göra nu; bo och leva. Gå promenader. Bo ett stenkast från vattnet. Spela golf. Träna. Andas. Andas en massa frisk luft. Sitta på ett tåg i x antal minuter per dag. Somna med min älskade. Vakna med min älskade. Sitta på ett tåg för att komma till mina älskade vänner. Sitta på ett tåg för att komma bort från allt brus på gatorna och en stad som aldrig sover. Höra tystnaden som bara finns när man befinner sig en bit från stan. Inreda ett personligt hem och starta ett eget liv.
-Det är vad jag har ett behov av.  

 

Om jag skulle dö imorgon är detta vad jag skulle vilja göra.

Vem vet, om ett par år kanske jag har ett starkt behov av att bo utomlands. Då ser jag till att det blir av då.

Men just nu är det detta jag vill göra, för trots allt lever jag för här och nu.