LOOK OF TODAYHittade denna pälskrage bland alla miljoner saker på min hatthylla. Fick den i julklapp av min älskade mor men har inte riktigt hittat något som den passar till. VIll helst ha den till en feminin skinnjacka, men detta får duga så länge! Jag längtar så otroligt mycket till våren.IT'S ALL ABOUT BROWNFunderar på att klicka hem dessa snyggingar för endast 174 kronor (?!). Tydligen ska de vara riktigt bekväma också. Problemet är bara färgen. Jag har aldrig varit en brun person. Om ni vill klicka hem dem finns de att fynda här.

NÅGOT EGET UTAV TRENDERNA

Det där inlägget jag skrev om att hela ankdamms-stockholm har band runt huvudet och att det är fult, måste jag erkänna att jag ångrar lite. Ville nog mest skryta med att jag var bland de första som anammade trenden. På andra sidan jordklotet när jag var på hippie-fest i Nairobi. För fult är det inte. Bara trist när människor ser ut som klonade varelser och inte gör något eget utav trenderna. Förra helgen kunde jag helt enkelt inte motstå, så ett band (läs:skärp) åkte på runt huvudet!


GALETGalet snygg kille. Galet snygg frisyr. Galet snygg tröja/kofta/hood what-so-ever.

LEO LEO LEO LEOI helgen (lördags) var jag ute och då såg jag ut såhär. Tralala. För övrigt tänkte jag ta mig i kragen och börja uppdatera mer. Typ nuu. Puss på er!

EN DAGENS

.. var länge sedan så här får ni en. Varsågoda och smaklig måltid som jag säger alldeles för ofta på jobbet. Ni får ursäkta att mitt ansikte ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig, men jag har en allergisk reaktion vilket lett till ett igensvullet öga och utslag i hela ansiktet. Skål på det!

NY KATEGORI

Jag tänkte börja med en ny kategori här på bloggen; läsvärda bloggar. Och jag tänker inte nämna alla självklara som ni säkert redan läser. Helst ska det vara små guldkorn som inte är så stora. Ännu iaf. Först ut är denna fräcka tjej med ett hår som jag inte skulle tackat nej till!


http://creative.blogg.se/


IF IF IF IF IF IF....

På mellandagsrean gjorde jag en del fynd, bland annat klänningen ovan som jag hittade på Beyond Retro för 50 riksdaler. Inte illa va? Finns flera underkjolar och en av tyll. Fint tycker jag.

KUNDE INTE HA SAGT DET BÄTTRE SJÄLV
HAPPY NEW YEAR!!
Klänning, Karen Millen