2012-01-19

Har känt mig så jäkla omotiverad till att blogga på senaste tiden. Vill jag skriva vill jag skriva djupa saker. Och djupa saker misstolkas alltid och ifrågasätts av alla.

Men men. Kanske kommer min inspiration tillbaks när jag börjat plugga. Kanske inte.

Idag var jag på skolan och fotades samt hämtade ut lite intyg och papper. Är så himla himla taggad.

Fred ut

Fredag morgon

Finns det något godare än nybakade färska frallor? Skulle inte tro det! Det är sådant man får inna sig en helgdag... Frukost är utan tvekan mitt favoritmål om dagen!

-Vilken måltid gillar ni bäst?Den som lever får se!

Det känns så underbart bra med en nystart och nytt år. Det enda som inte känns bra med detta år är att världen påstås  ska gå under i december. Sådant är jag livrädd för och har stor respekt gentemot. Jag försöker till och med övertala manvän att ta semester denna speciella dag som inkaindianerna påstår att den ska gå under. Men men. Den som lever får se?

Nedan följer en tillbaka-blick på det gågna året när det kommer till änglar. Mina älskade änglar...

(Eftersom jag inte kan ladda upp bilder från datorn, månad för månad, bilder som ej tidigare är publicerade, som jag hade tänkt.)-Sa jag att jag älskar änglar?


Torsdagstankar

Jag tror att vi måste köpa ett nytt internet. Det där lät konstigt. Köpa ett nytt internet... Men det går så himla segt. Och det går knappt att ladda upp bilder här! Morr. Nu när jag känner mig bloggsugen och allt.

Tror vi ska satsa på internet "från väggen", vi är ju ett "com-hem-hus". Just nu surfar vi på ett mobilt bredband, vilket innebär att vi är två som delar på det och det inte går så snabbt.

Ikväll lagade jag en jättegod vegetarisk lasagne. Vi hade en middagsgäst som också uppskattade den väldigt mycket. Om manvän tycker om något, då är det gott ;) Han är minst sagt kräsen. Nu kommer han säkert bli sur på mig om han läser detta men han är faktiskt lite pipplig. Själv stoppar jag i mig det mesta, är inte ett dugg kräsen faktiskt, förutom när det kommer till svamp.

Jaja. Lasagne var det. En vegetarisk sådan! Försöker att äta så mycket vegetariskt som möjligt. Bättre för miljön och dessutom väldigt väldigt gott om man får till det.Ps. Om ni undrar varför jag har en bild på en prinsesstårta så är det för att jag som sagt inte kan ladda upp fina bilder på lasagne, för internet fuckar!! Morr. Ds.

I Got A Woman

Hittade även dessa bilder från arkivet. Vissa av dem är aldrig publicerade. Nu skrattar jag högt åt mig själv. Vilket idiot jag var! Jag tycker jag är riktigt snygg, om jag får säga det själv. Och det får jag! Önskar verkligen att mina armar nu kunde se ut som på översta fotot. Vältränade.g


Nighty nighty

Det känns ganska trist att blogga när jag har laddat upp med massa fina bilder som inte tycks gå att ladda upp. Jag vet inte om det är blogg.se det är fel på, eller vårat sega internet...

Men det driver mig till vansinne. Jaja. Värre hade det definitivt kunnat vara! Ni får hålla tillgodo med ett par från arkivet så länge...

Och här snackar vi verkligen arkivet. Riktigt gamla bilder.

Apropå arkivet så har jag så sjukt mycket bilder som jag aldrig publicerat. Som man ser på med lite andra ögon, nu. Som är så fina att jag nästan blir tårögd. Men när dom togs var det självklart något "fel" på dom.

Kommer mer imorn! Nu måste jag sova om jag ska orka kliva upp till jobbet imorn...


Om sanningen ska fram

Sitter & tittar tillbaks på hela år 2011. Vet inte riktigt vad jag höll på med januari - mars, i alla fall fotomässigt. Har bara ett tiotal bilder från dessa tre månader. Helt otroligt. Men om sanningen ska fram minns jag att jag inte kunde förmå mig att fota mig själv (eftersom jag tyckte jag var ful och fet). Fråga mig inte varför.

Nu i efterhand tittar jag tillbaks på fina bilder och vet inte riktigt vad jag hade fått för mig. Visst vägde jag mer än vad jag gör idag, men jag är fortfarande vacker. Det är föressten ett annat löfte. Att vara stolt över min kropp. Den är mitt tempel och der dyrbaraste jag äger.

Eftersom att jag varit så dålig på att blogga hela år 2011 tycker jag att varje månad är värd ett helt inlägg. Har så himla himla himla mycket fina bilder som jag vill visa er. Och som jag faktiskt är stolt över.

Vi börjar med att slå ihop januari - mars eftersom att jag tydligen inte fotade då. Jag och manvän flyttade i alla fall in i vårat första gemensamma boende. Vi hade bott tillsammans innan, men inte ägt tillsammans. Under denna tid hade jag och manvän fullt upp med att renovera vår lägenhet på all ledig tid. Vi målade om taken, tapetserade om alla rum, la nytt golv. Osv osv. Nedan följer de få bilder jag faktiskt hittade...


2012-01-02

Många säga att dom inte gillar nyårslöften. Men jag göra faktiskt det. Jag gillar tanken på möjligheten till något nytt. En nystart. Visserligen skulle man kunna se varje vecka, eller kanske till och med varje dag som en nystart... Men ändå.

Mitt år ser faktiskt riktigt lovande ut. Jag är lycklig och jag är nöjd med mina planer.

*Året kommer att börja med en resa till Funäsdalen i slutet av januari för underbar skidåkning. Det bästa av allt är att jag och manvän får sällskap av mycket goda vänner. Kan det bli bättre? -Nej jag tror inte det.

*Jag kommer att plugga mänskliga rättigheter. 15p på universitetet. Dessutom ligger skolan endast 10 minuters cykelväg från oss. Jag sa åt mig själv att inte krångla till det så mycket. Jag har en tendens att alltid välja "dom bästa" skolorna (iaf enligt statistiken). Gjorde så på gymnasiet. Men nu kände jag bara för att vara riktigt bekväm.

*Jag har världens bästa extrajobb. Jag gör en insatas för samhället och jag känner aldrig, någonsin, ångest när jag ska gå dit. (Som med många andra, tidigare jobb).

*Jag har köpt gymkort på Friskis & Svettis. Fick ett presentkort i julklapp av fina fina manvän. Efter att inte ha tränat ordentligt på nästan två år känner jag att det är dags att ta tag i detta på allvar.

*Mentalt och psykiskt ska jag bli bättre på att välja mina strider. Inte stressa upp mig i onödan. Fokusera på det jag faktiskt har; en familj som älskar mig, hälsa och ovanstående.

-Det här året har alla förutsättningar för att bli riktigt, riktigt bra. Som Marit Bergman säger -"This is the year".

Dessutom är livet så otroligt oförutsägbart, man vet aldrig vad som händer....

Man vet aldrig vad som händer!