Topp till tå....

Igårkväll blev en underbar kväll. Som alltid när jag spenderar den med mina tjejer. Vad skulle man göra utan fina vänner i sin omgivning?Vit tyllklänning från BikBok, klocka från Triwa och diadem från Primark.Har aldrig använt denna vita tyllbakelse men det kändes som att det var sista chansen igårkväll! Det börjar verkligen att bli kallare i luften nu.


LÖRDAG KVÄLLHar legat i sängen i en hel vecka och varit sjuk men idag (äntligen) mår jag bättre. Detta firar jag med att sminka mig och träffa ett par älskade vänner på stan. Jag känner livet i mig!


BONDEAUKTION

Ett av mina intressen är att gå på auktion och loppis. Det är verkligen som en sport att försöka hitta det man är på jakt efter och sedan att kamma hem det i auktionen! Dessutom är det en speciell stämning som jag gillar. Idag var jag på bondeauktion, på en gård på Ekerö.

Jag kammade hem denna sköna;

Man köpte saker i stora lådor som till mestadels var fulla av skräp (gammalt porslin, burkar, verktyg, dukar m.m). Dessa lådor såldes för allt från 20 kr till 400 kr. Den låda jag ville ha steg ganska fort i pris så jag gav upp och lät en äldre herre från amerika med grått skägg, vinna. Men min söta morfar gav inte upp i första taget utan gick fram till denna herre och frågade honom om han var intresserad av spegeln (eftersom att det finns så mycket saker i lådorna är det inte säkert att denna herre just vill ha det Jag vill ha). Herren med det gråa skägget var inte intresserad av spegeln och morfar fick den för 20 kr(!).

Katjing!


Love is all around youOvan ser ni en ring som jag köpte i början av våren 2010 när jag jobbade i klädbutik. Jag föll pladask för den när vi fick in den och många gånger kan man behöva påminnas; love is all around you. Om man bara öppnar ögonen och lyfter på ett par stenar så hittar man kärlek på de flesta platser.
Smycken är för övrigt något som jag verkligen tycker om och som ligger varmt om hjärtat. Ringen till vänster ligger ännu varmare om hjärtat. Men det är en helt annan story.

Gillar ni smycken?


VYKORT FRÅN ALLA SVERIGES HÖRN...

Jag och min kärlek har ju haft semster en vecka. Vi var på roaptrip lite överallt i Sverige. Karlskrona, Göteborg, Gränna och till sist Norrköping. Kameran följe med lite då och då...CANT KEEP IT IN IN WHY WALK ALONE WHY WORRY WHEN YOU'VE GOT SOO MUCH TO SEEJag har ett hjärta som är fullt av kärlek. Det är fullt av spirande värme som letar sig ut i kroppens alla vener och som sakta men säkert når allt i sin omgivning. Kärleken är oövervinnlig på det vis att den inte tar hänsyn till något, den lämnar inget i sin väg oberört. Jag är så berörd att jag inte finner ord. Kan inte låsa in mina känslor längre kan inte få mig själv att inse att jag svävar på små rosa moln och att det aldrig verkar sluta. OH I CANT KEEP IT IN. Jag vet att hjärtat kan värka på ställen man inte ens visste att det kunde värka på, men jag lever i nuet och.. åh nu är det så underbart att vara kär.monday

Har varit på roadtrip en sväng. Nu är jag hemma igen och har blivit sjuk dessutom. Typiskt att man blir sjuk när man kopplar av...
<3

Före:Efter:


yesterday

Igår gjorde jag en massa måste med min älskade mamma. Jag bar det ni ser ovan. Klänning från Lindex, kliocka från Triwa och skor från London.


God is too big for just One religionSå sant som sagt. Denna coola tee hittade jag på denna sida, där det för övrigt finns hur mycket fina foton som helst. Kan klicka runt där i timmar...


Före vs. Efter

Hittade ett par bilder på denna tjejs blogg. Hon är verkligen duktig på att fotografera, men ingen av hennes bilder är redigerade. Det riktigt kliade i min fingrar att få göra detta och såhär blev resultatet!

Före:Efter:Före:Efter:Vad föredrar ni? Oredigerat eller redigerat?Ett bultande hjärta

Mitt hjärta slår en extra gång när jag kollar på en bild på Honom och fjärilarna i min mage som jag trodde försvunnit vid det här laget väcks åter till liv för att ivrigt flyga omkring och sätta min kropp i oblans. Bubblande lycka far omkring i hela mitt inre. En sprudlande lycka som aldrig tycks ta slut, den fylls bara på mer och mer för var dag som går…

Såhär såg vi förövrigt ut i söndags när vi var på dop. Visst matchade vi varandra fint? ;)


NEW PORT STILEN 

Jag gillar verkligen New Port-stilen. Hade jag möjlighet skulle jag inreda hela mitt hem i denna stil. Tyvärr kostar ju detta skjortan. Men man måste börja någonstans.. Förra veckan köpte jag ett par kuddar i denna stil i Norrköping. Bilderna ovan är tagna från denna sida, där man förövrigt kan handla en massa fina saker i sann New Port anda.

Lyckan lyser igenom

Igår var jag och min kille på dop. Hans kusinbarn skulle döpas och därmed blev det en liten "roadtrip" på morgonkvisten. Såhär såg det ut i bilen... Jag älskar det faktum att lyckan riktigt lyser igenom på dessa kort när man tittar på dem såhär i efterhand. Vi är ganska fnissiga av oss, minst sagt.Att försöka hålla sig för garv innebär att mina kinder ser ut som en hamsters. Hrmm.Såhär söt var huvudpersonen...


Man blir alltid lika glad...

...När man kommer hem och möts av detta på hallmattan:
Min design

Jag har fått denna design utav http://www.designandmakeup.se. Vill du också ha en gratis design så rekommenderar jag dig att klicka in du också.

Enkelt, gammalt, vitt, blommigt och rått    

Jag har hittat en liten guldgruva på internet. Det är en webshop som säljer allt från heminredning och vintage till kläder. Jag är helt kär. Och det är helt ok priser dessutom. Klicka er in här.


golden honey

Mitt sovrum går i guld och svart. Och som ni kanske förstått vid det här laget gillar jag att pryda mitt hem med änglar. När det kommer till de svarta bokstäverna.... Jag tror på ödet.
With the windows all closed I'll be doing my best

Fyndade denna goding på Lindex rea för ett par dagar sedan. Idag fick den ha premiär på min kropp och jag trivdes som fisken i vattnet!


TÄVLING

Nu har mina kära läsare chans att vinna en vintage klänning som är (om jag får säga det själv) huuur söt somhelst. Lämna en kommentar och skriv varför just du ska vinna så är Du med och tävlar! Det kan vara ett rim, en anledning, en sång, vad som helst!

Tävlingen avslutas onsdag kväll den 4e aug. Go go go!


Nu är det inbrott på gång...

I söndags vaknade jag av ett duuuuuuuns i lägenheten. Gick upp. Förrvirrad. Tänkte att "nu är det inbrott på gång..." Men märkte till min förvåning att gardinstången i vardagsrummet trillar ner, över mina älskade änglar som satt på fönsterkanten. Buhu! Mina älskade änglar.

Ringde och beklagade mig till min kärlek vilket bidrog till att jag fick detta paket...
Tralala. Gissa vad det innehöll? En ängel. Som plåster på såren.