I have built a treehouse its a me and you house


Bloggabstinens för första gången på....flera år?Jag har varit på semester
. Solat tills jag fått fräknar, gått barfota i sand, spenderat pengar på onödiga saker och ätit tokigt goda frukostar. Till min stora besvikelse glömde jag systemkameran hemma (läs: allt jag fotat med är en gammal digitalkamera som endast rymde 30 bilder, hrm).
Men nu är jag tillbaks. Ville väl mest säga det..

jag har stora planer på gång and I'm gonna get there!
jag tror att jag lever i en film


Vid närmare eftertanke... Jag lever i en film.

För bara ett par månader sedan fick jag ont i magen när jag såg bilder på kära människor. Nu känner jag mig som en som får folk att må dåligt. Jag känner mig som dom där människorna jag föraktade. Bara för att jag visste hur underbart det känns att vara kär och för att jag visste hur ont det gör när hjärtat går i kras. För att jag visste hur fint det faktiskt kan vara. Nu mår jag inte dåligt över bilder på kära människor längre; istället bubblar det av lycka i hela min kropp.

Hoppar du så hoppar jag.
I'm burning with desire, and it's all because of you.”Det kan ta slut imorgon, eller hålla på förevigt, ibland är det så.” Som Håkan Hellström så fint sjunger i en låt. Mina känslor har garanterat fallit fritt. Många gånger (precis som Håkan gör) frågar jag mig själv vem som skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda? Troligtvis ingen annan än våra brustna hjärtan som skulle värka på ställen vi inte visste det kunde göra ont på. Kanske skulle en och annan närstående få ta del av ens hjärtesorg och förhoppningsvis skulle denna bry sig.

Men som jag som många gånger sagt; man måste våga för att vinna. Man måste våga falla fritt och man måste våga öppna upp sitt hjärta. Hur svårt det än må vara. Och hur stor risken än är att man blir sårad. Faktum är att kärlek faktiskt går hand i hand med smärta.

Det är trots allt störst sannolikhet att någon man håller kär sårar en, än någon man egentligen inte bryr sig om.

Nog med blaj för denna dag. Nu ska jag sätta mig på min balkong och njuta av solen!som sagt; hemskt fin dagPuss på er

Idag har jag haft en hemskt fin dag. Men mer om det senare.

lill-lördagNu bär det av till jobbet. För övrigt känner jag mig väldigt inspirerad för tillfället. Vet inte riktigt vad jag ska göra av all min inspiration. Kanske är det tack vare det faktum att jag jobbar med kläder (som jag älskar) varje dag. Kanske är det tack vare det faktum att jag börjar på ett nytt jobb helt utanför mina ramar om mindre än en månad. Kanske är det tack vare det faktum att jag åker utomlands om en vecka. Tralala

Försöker lista ut hur jag ska blogga. Har ett starkt behov av att skriva av mig. Samtidigt som jag inte listat ut om jag vill att ni ska få ta del av mina texter. Kanske ska ni bara få se massa bilder. Jag har ju trots allt min kamera nu. Och min nya dator.
Det går bra nuAb imo pectore
, ska jag tatuera in på min kropp. Men mer om det någon annan gång! Det jag egentligen ville säga med detta inlägg är............... Det är mycket nu. Men det går bra. Kompis det går bra nu. Kan även passa på att säga att jag är kär. Jag är så fruktansvärt fjärilar-i-magen-kär att ni anar inte.


det är sant som dom säger

Dra ut mig från insidan. Forsla ut mitt magra inre så fort du bara kan. Stjäl mitt hjärta och ta tag i min tunga för jag känner av hela mitt hjärta att min tid är kommen nu. En enda kyss från dina magiska läppar och jag är fast, fängslad i ditt inre av magi. Ett enda litet ögonblick och jag är förtrollad. Hänryckt av ditt sätt att se på mig som om jag vore den enda. Det är sant som dom säger, det är svårt att behärska sig när du är änglalik och det är underbart att höra din röst säga mitt namn om och om igen speciellt när orden kommer från ett helgon. Du gör mig svag. Svag för det jag borde hålla mig borta från svag från det som får mig att må så otroligt bra.


mitt finfina sällskapEfter jobbet idag firade jag med en öl i solen på Söder. Med finfint sällskap. Det är imponerande hur man kan "klicka" med vissa människor även om man bara träffats några månader. Mitt finfina sällskap och jag filosoferade om livet (som oftast när vi ses), åt lite tapas samt youghurtglass och lärde oss lite spanska. Denna tjej tänker jag inte släppa i första taget! Näe. Nu ska jag borsta nötterna och krypa ner i sängen.

det är ju du och jag som Är kärlek

Seglandes flera meter över marken frågar  du mig med en mystisk röst vad jag tänker på samtidigt som du ömt smeker min kind. Flera kyssar senare andas du i mitt öra och frågar om jag vet hur det känns att leva nu. ”Vet jag det” tänker jag tyst i mitt huvuvet. Jag kommer fram till att jag nog vet det. Det faktum att jag nog inte levt tidigare skrämmer mig när jag inser att jag kan hamna där igen. Jag kan hamna i det där likgiltiga gråa livet där saker och ting känns ganska meningslöst. Troligtvis kommer jag att landa i det där likgiltiga livet inramat i gränser, igen. Men jag lever för nu och nu lever jag som aldrig förr.  Glidandes längs trottoaren, en sisådär hundra meter över marken tar du min hand och viskar vackra ord i mitt öra. Det faktum att jag för länge sedan tappat förståndet försöker jag ignorera. Likaså försöker jag ignorera det faktum att vi har många ögon på oss när vi kärleksfullt ler mot varandra i tunnelbanan och möts av människor med förakt i blicken. För att dom vet hur det känns. Dom vet hur kärleken känns. Hur underbart den kännas och hur den kan ta dig till nya höjder som du inte ens visste existerade. Dom vet hur kärleken kan få dig att glömma allt i din närhet. Iaf för ett tag. Men dom vet också hur likgiltig och kall den kan vara. Med en överlägensenhet kollar dom på oss. Som om dom visste något. Som om dom visste hur kärlek kan kännas. Det är ju du och jag som är kärlek. För vi känner det vi känner. Eller så har dom känt det vi känner och fått det förlorat. Och dom vet hur jävla ont det gör, när det väl går förlorat.