golden honey

Mitt sovrum går i guld och svart. Och som ni kanske förstått vid det här laget gillar jag att pryda mitt hem med änglar. När det kommer till de svarta bokstäverna.... Jag tror på ödet.
Kommentarer
Classy - ung, blivande mamma, lycklig ♥ säger:

Det är en ganska smart plan du :) Så hade jag också tänkt från början men sen vart det som det vart :PNe men vann jag? Fan vad glad jag blir nu då, tusen tack :D Gud så roligt!

Jag tar bort koden så att du kan gå in å "sno" en bild från min blogg :) Å så mailar jag över adressen på en gång, tack än en gång snygging! :)Kramar

2010-08-05 | 22:09:48
Bloggadress: http://classys.blogg.se/
Frida säger:

Jag skrev ett uppmärksammat inlägg om kärlek på min blogg för inte så länge sedan. Det var ärligt och intensivt, utelämnade inga smutsiga detaljer och jag gav allt jag hade att ge. Men framförallt kändes det viktigt. Det var från början ett önskemål av mina läsare och jag valde att ta till mig det önskemålet berätta om hur det är att försöka hitta glöden igen efter man blivit dumpad. Glöden i en annars så destruktiv vardag där man vinglar på kanten av en avgrund. Jag tror att det här är otroligt viktigt att få ut, för någonstans finns det hopp. Det finns liv och det finns hopp och jag tycker att det är fruktansvärt viktigt att dela med sig utav det. Jag tror du skulle tycka lika. Läs det gärna. :) Jag lovar dig, att det är bra.Direktlänk till inlägget kommer här: http://thefworld.blogg.se/2010/july/ur-ett-brustet-perspektiv.htmlKram!

2010-08-06 | 02:10:56
Bloggadress: http://thefworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback