Dagens tänkvärda


YES I DO

 
 
 
Förra helgen var vi på bröllopsmässan. Fick chansen att gå både på lördagen och på söndagen så det fick man ju bara inte missa! Med en av mina tärnor på lördagen och min fästman på söndagen. Kan varmt rekomendera den om några andra går i giftastankar. Tyvärr är den ju bara en gång om året men... 
 
Vi fick massvis av goodiebags, tips, smakprover och framförallt inspiration inför vårt kommande bröllop. Eftersom att vi har vetat att vi ska gifta oss i över två år känns det overkligt att Dagen men stort D börjar närma sig med stormsteg... Jag trodde att vi låg efter i planeringen men jag insåg ganska snabbt att vi kunde bocka av en hel del punkter på checklistan. Vi var på mässan i Nacka Strand och många ville sälja saker som vi faktiskt redan är klara med.
 

Detta är det vi är klara med hittils: 
 
 Bestäma datum
Boka kyrka
♥ Boka festlokal
♥ Göra en budget
♥ Bestäma gästlista
♥ Bestäma bröllopets stil (inte allt klart, men mycket)
♥ Boka fotograf
♥ Beställa bröllopstårta 
♥ Utse toastmaster
♥ Utse värdinna
Vi har skickat ut Save-the-date-kort 
Köpa kläder till tärnorna 
 
Finns en hel del kvar att göra men vi är på god väg i alla fall :) 
 
 
 

Endast ett ytligt axplock ur mitt liv

 
Nu är första terminen avklarad och godkänd på mitt program! Detta känns som en milstolpe och det är en otroligt befriande känsla att kunna lägga första terminen bakom sig. Har inte fått göra en enda omtenta eller rest, vilket jag självklart är väldigt stolt över. Pjuh! Nu kan man liksom andas ut lite. Samtidigt som vi är i full gång med termin nummer 2 så man kan inte luta sig tillbaka för mycket. 
 
Funderar i övrigt på att skriva lite mer i denna blogg om ytliga saker som händer i mitt liv. Tänkte att det kunde vara kul att dokumentera det. För minnets skull. Vet ju hur fort tiden går och att man lätt glömmer saker... För att inte tala om hur kul det kan vara att gå tillbaks och kolla på gamla bilder, tankar och texter. 
 
Samtidigt är jag lite kluven för jag vill inte vara alltför tillgänglig på nätet eller för privat. Så jag vill vara tydlig med att detta endast är ett ytligt axplock ur mitt liv om exempelvis skolan, vardagslyx, vårt kommande bröllop osv. 
 
Jag ser att ni är några tapra människor som följer mig varje dag. Även om jag är urkass på att uppdatera denna blogg.
 
Kram ♥