IN MY GOODIEBAG





Ovan ser ni det jag fick i Goodiebagen. Det var hur mycket fina saker som helst! Kändes nästan som en liten julafton. Blev speciellt glad för Rosebud Salve eftersom min precis tagit slut! Den lilla "baseballen" ni ser i bakgrunden var också ett läppglans tydligen. Sött va?

Torsdag




Kom nyss hem från dagens bravader. Kvällens avslutades på lanseringen av Maya Design. Blev lite mingel, en liten modevisning och shopping. Nadja (min date) fick med sig världens snyggaste vippiga kjol hem. Eller den kommer hem till henne någon gång nästa vecka. Goodiebagen jag fick med mig hem var proppfull med massa fina saker, tack Kelly för att jag fick komma och alla arrangörer:

Maya Design, MIST, Glitzy, Oriflame, ACO, Essie, RFSU, Yves Rocher, Björn Axén, Depend, mini Moa, Ballmania, Smith's, Redken, Pack Of Love, Landgarten, RS Biokosmetik, Lisen Organics, True Look, Hampstead Tea London, Mini Hifi, Enivorsax, Veet, Gudrun Sjödén och Ordning & Reda. (orkade inte skriva ner alla sponsorer själv så jag kopierade dessa namn från bloggen Sex and the CITTY).


YOU HAD ME AT HELLO

Kolla in gossarna nedan. De vet hur man klär sig. Och bruden som fick vara med på ett litet hörn också iofs men det är inte hon som ska vara i fokus nu. Det är gossarna som ska vara i fokus. Varför varför varför finns det inte sådana här gossar i Stockholm? Kan ni svara på det? Det kan i alla fall inte jag. Funderar på att åka till London och plocka med mig ett par hem. De får gärna vara bögar också. Eller i alla fall alla utom typ en. Mina fördomar säger att det skulle vara väldigt kul med en bög-kompis. Som aldrig tröttnar på att gå i affärer, fika alldeles för länge eller dansa sönder fötterna på uteställen. Jag har en och honom tycker jag om väldigt mycket. Tills jag får agera hallick när vi är ute. Men mer om det någon annan gång.









Bilderna kommer för övrigt från en utav mina favoritbloggar StyleScout.


Hemskt mycket hej




Nu ska jag ta en fika på ett utav mina favoritställen, nämligen Café 60. Det brukar vara mindre folk runt middagstid vilket är skönt. Idag bär jag detta, + världens snyggaste kavaj som ni ska få se bild på senare. Och föressten; hej alla nya läsare som jag fått idag. Typ 100 mer än valigt, kul kul kul och hemskt mycket hej.

"THE NEXT BIG THING.."






Enligt teenVOGUE så är CHICtopia "the next big thing".. Och jag kan inte göra annat än att hålla med. Inspirationen flödar. Liksom alla miljontals bilder på läskigt snygga outfits. Spana in hemsidan här!

JAG ÄR EN LYCKLIG VINNARE



Gissa om jag blev paff när jag såg att jag vunnit Kellys tävling? Jag som nästan aldrig vinner! Jag har alltså vunnit en VIP-injudan till ett event med Maya design och medarrangörerna Glitzy samt Mist. PLUS en goodiebag till ett värde av sek 6000 som väntar där på mig. Så imorgon ska jag tillsammans med en vän (vet inte vem ännu) gå på detta event. Kolla på nya kollektioner, mingla och bara ha en trevlig kväll. Sådant älskar jag! Frågan är bara vem jag ska ta med mig, kanske borde ta med mig en bloggläsare och göra ytterliggare någon annan till en lycklig vinnare? Hihi



WHAT TIME IS IT DARLING?






Knästrumpor. Kjolar. Pälsar. Detaljer.


TÄVLING




Vill ni gå på detta event får ni skynda er att klicka er in på Kellys blogg och vara med i hennes tävling! Vem tackar nej till en goodie bag till ett värde av 6000 kronor? Tänkte väll det... <3



HAD A TSHIRT ON THAT SAID WE'RE ALL GONNA DIE ALONE






Mitt hår är ungefär lika stor som en lejonman. Det blir så ibland. Vet inte riktigt varför. Det lever sitt egna liv helt enkelt. Funderar på att klippa av allt. Väldigt kort. Men vi får se. Nu; IKEA med mammsen.

LET THE ROSES IN





Detta hade jag på mig idag när jag städade och sprang till tvättstugan vartannat. Min mormors första kommentar (hon hjälpte mig) när hon klev innanför dörren: "det ser ut som att du ska ut på galejj". Mitt svar var ungefär att jag kände för att klä upp mig lite, även om vi bara skulle städa, och så fick det bli!

Hur snyggt är inte det?



Hur kan hon alltid lyckas? Hon har det där lilla extra som tilltalar mig och som många inte har. Fashiontoast gör något eget av dagens mode, vilket jag tycker att fler borde göra! Som ovan till exmepel, ett armband runt foten. Hur snyggt är inte det? Frågan är bara hur i hela fridens namn hon fick det på foten...


GUESS I'M WISHING MY LIFE AWAY






Orkade inte borsta håret (fia sa att det såg ut som att jag hade öron pga håret) idag eller fixa mig, så ni får försöka bortse från mitt ansikte och kolla på min klänning(?). Eller det kanske mer är ett nattlinne. Hursom, det är iaf inget man går ut på krogen i. Men 20 kronor var den värd.

IN MY SHOPPINGBAG...





KAREN MILLEN. För er som undrade vad som gömde sig i min fina lilla (eller stora) påse, så var det klänningen ovan. Den har 4 lager kjolar och åh... Den är så fin. Dessutom är den gjord av silke och jag kan inte sluta att kolla på den. Så den hänger uppe på väggen. Helt enkelt.

Hello darlings

Idag har jag agerat "personal shopper" åt Mikkaela som är på besök här från Borås. Hon fyndade bland annat världens finaste päls tack vare mig. Fejk såklart. Och självklart hittade även jag något. Något som var på tok för dyrt för att ta med sig hem. Om jag hade 3500 kronor över så skulle jag garanterat springa till Acne på söder. De har ett par i min storlek kvar. Damn.




I LOVE FUR, DO YOU?







Jag gillar päls, som ni säkert redan noterat. Fejk är den också, vilket gör det hela ännu bättre! Pälsen ovan lånade jag ur mammas garderob ikväll när jag skulle ta en fika.

I'm not sure it's gonna be you and me, anymore






Ikväll ere party. Linne från Urban&Outfitters, skärp från Lisa Larsson och gigantiska armband.

Gammelrosa is the new black

Malene Birger kan sin sak och det vill jag lova er! Här kan ni shoppa det som ni ser nedan. Inte allt för dyrt heller.



UTAN VARANDRA ÄR VI INGENTING





Foto: jag

Un petit masquerade











Jag var på maskerad i helgen, gissa vad jag var utklädd till? Princess såklart! Hihi. Klänningen satt så hårt att jag knappt kunde andas så jag var tvungen att knäppa upp den lite (efter allt snacks) när bilderna togs. Dagen efter var jag på en till maskerad och då var jag utklädd till katt. Det ni. Tata!


Kul att göra något annorlunda en tisdagskväll


Det ska egentligen inte publiceras personliga inlägg om mitt liv på denna blogg men.. MEN, min älskade dagbok (www.jessjess.se) ligger nere för underhåll tills 04:00 imorgon bitti, vilket inte uppskattas eftersom att jag har så mycket på hjärtat just idag. Idag avslutades min kurs i modevetenskap och förhoppningsvis får jag även ett riktigt bra betyg på hemtentan jag lämnade in idag! Vi skulle analysera ett fotografi som vi själva valt och förklara varför det var ett modefotografi. Jag valde en naken man. Men mer om det någon annan gång.

Har jobbat på H&M tills nu och hjälpt dem att inventera. Kul att göra något annorlunda en tisdagskväll ;-) Nu ska jag sitta och redigera miljoner bilder (min vän som är fotograf får jobb där han redigerar bilder i typ 60 timmar, och jag som tyckte att typ 2 timmar var mycket). Puss änglar!



Runaway bride never going back














I'VE DONE SOME SHOPPING



Vad som gömmer sig i påsen får ni se vid ett senare tillfälle, för nu ska jag iväg på middag! Men gissa vad som gömmer sig i påsen kan ni ju alltid göra ;) Kan säga så mycket som att jag inte får gå upp ett enda hekto och att jag är ett studiebidrag fattigare.