I like my money right where I can see it: hanging (standing) in my closet









Kunde inte motstå att klicka hem ett par skor när Nelly hade tokig rea! Betalade endast 280 spänn (inklusive frakt) för dessa 3 par skor.

Dock såg dom inte riktigt ut som på bilderna på Nellys hemsida (som vanligt när man handlar på nätet). Klackarna såg bland annat inte så höga ut. Jag som är van att gå i klackar fick till och med lite problem..

Men de blir i alla fall fin dekoration i min klädkammare :-)


HJÄLP TACK

Är det någon som möjligtvis vet hur man får bort den där texten på min header högst upp? Jag har kört fast...


Ett helt kit av skönhetsprodukter för endast 147 kronor



Jag är verkligen inget "skönhets-freak", som många verkar tro. Med skönhets-freak menar jag en tjej som har tusen olika parfymer, står framför spegeln i timmar och alltid väljer kläder dagen innan. Jag önskar att jag var lite bättre på att ta hand om mig själv. Man har ju trots allt bara en kropp...

Bestämde mig häromdagen för att göra något åt min vintertorra hud. Min hud blir verkligen helt fnasig och torr på hösten/vintern (jag är inte menad för att bo i Sverige).
Slog slag i saken och knatade in på Boots eftersom jag hade ett presentkort där och fullkomligt älskar denna butik.

Kan av hela mitt hjärta rekommendera denna kedja (nej detta är inte ett sponsrat inlägg ha-ha). Jag har nog den mest känsliga huden i världen kan det kännas som ibland men dessa produkter har redan (efter två dagar) gjort min hy mycket bättre. Att detta märke dessutom är billigt(!) gör saken bara ännu bättre.

Visste inte ens vad ansiktvatten var innan den mycket trevliga kvinnan som jobbade på Boots berättade detta för mig. Nu vet jag och jag ska aldrig sluta använda det!


Lät du henne komma närmare








Jag tycker mig höra vad dom tänker






Såhär såg jag ut idag :)


Nytt i garderoben






Köpte denna mysiga sjal för någon vecka sedan i en liten mysig butik som ligger mitt i ett villaområde ett stenkast från mitt hem. Jag skulle nog kunna handla allt som finns i denna underbara lilla butik. Lantligt, vitt, romantiskt, hur trevlig personal som helst = jag blir såld och öppnar plånboken ;-)

Jag tror jag just blev lesbisk...



Alltså åh. Jag har sagt det förut och jag säger det igen; Amanda F i idol är så himla, himla, himla bra! Hon är så cool och artistisk. Snygga kläder, galet bra sång och ja... Vilket uppträdande idag! Jag tror jag blir lesbisk.


Fridaaaaaaaaaaay



Eller? Men nästan i alla fall. Eller det känns som fredag för min del idag! Är nämligen ledig imorgon.
Yey! Om jag överlever denna dag dvs ;-)

Den började med en klocka som ringde halv sex... Sedan cyklade jag till jobbet. Vilket innebär att jag måste cykla hem från jobbet. Och jag måste cykla som en galning. För jag vill hinna jobba klart, hem och äta middag för att sedan hinna till min teorikurs.

Jag låtsas som att det är fredag idag (får ju sovmorgon imorn). Då ska nog allt gå vägen!


Rosa bandet

För ungefär ett år sedan var jag nere i Göteborg med mitt dåvarande jobb för att gå på Rosabandet-Galan. Det var en riktigt lyckad kväll! Jag gillar att bo på hotell. Åh. Och hotellfrukostar ska vi inte ens snacka om...

Tyvärr missade jag galan ikväll eftersom jag har haft annat för mig. Storhandlat, färgat håret och pluggat körkortsteori. Glammigt värre! Och nu när jag slog mig ner med datorn i knäet kom jag på att jag missat årets gala!

Vad det någon av er som såg den? Var den bra?









Från förra året.

På tal om hotell. Jag skulle inte tacka nej till att inreda mitt hem med lite "hotell-feeling".

Rosor äro röda...



Åh vad jag gillar diadem. Det är ett enkelt sätt att piffa upp vilken outfit som helst. Har ett par. Minst sagt. Ovan ser ni en liten liten del av min samling...


Sometimes...



Jag fullkomligt älskar denna bild. Känslan i den slår det mesta. Något jag imponeras av är bilder som är tagna "mitt i ett ögonblick", och denna känns just, precis, Så.


Dagens tänkvärda



Tilos, Grekland augusti 2011.


Love is all around you



Mina smycken på en klippa för lite mer än ett år sedan. Precis som ringer så fint påminner om att "love is all around you". Om man bara öppnar ögonen, ser sig omkring så inser man hur mycket kärlek världen faktiskt har att bjuda på. Det gäller bara att se det. Ha kapaciteten och viljan att se all Kärlek.


Dagens sanning...



Jag har en underbart fin bok med en massa fina budskap om änglar. Bilden ovan får bli dagens tänkvärda...


Efter tio



Ang. diskussionen på TV4 om bloggar och att vara förebild. Detta tycker jag om saken....

Att Quetzala Blanco säger att hon inte är en förebild är synd... Tänk hur många tusentals tjejer (och killar för den delen) som läser hennes blogg och automatiskt tycker hon är cool och som PÅVERKAS av henne. Har man valt att starta en blogg blir man automatiskt en förebild. Om man inte vill ta på sig en roll som förebild kan Quetzala stänga ner sin blogg.

Vad tycker Ni om saken?


Utan dig är jag ingeting.



Hur glad blir man inte när man hittar en sån här mening på spegeln?

-Man blir otroligt glad. Det pirrar i hela kroppen... Jag har så mycket känslor för människan som har skrivit dom att jag inte ens kan få ner allt i skrift.

Att inse att jag får somna i hans famn och vakna bredvid honom, varje dag, är en sådan vardagslyx för mig...

Jag är övertygad. Kärleken är det största vi har! Illusion eller inte; jag älskar känslan av att vara kär. Det finns inget mer underbart i livet.

Kärleken dör aldrig.


Man får inte ens en mini-etta för samma peng

Jag och manvän har hittat vår drömlägenhet. Den är precis som vi vill att den ska se ut i storlek, matierialval osv. Modernt, lyxigt och lite "bo på hotell-känsla". Att den är en etage-lägenhet med bjälkar i taket behöver jag väl inte ens nämna som ett plus?

Den kostar endast 1,5 miljoner. Som hittat ju!

Endast ett litet (ynka) problem... Den ligger i Karlstad! I Karlstad. Varför bor vi inte i Karlstad? I Stockholms innerstad får man ju inte ens en mini-etta för samma peng.








Förändringen... Från långt blont hår till kort brunhårig page

Det är väldigt kul att titta tillbaks på gamla bilder. Ibland känner jag faktiskt inte ens igen mig själv. Jag är en fena på att "byta utseende", dvs tona håret, klippa mig, sminka mig på olika sätt osv.

April 2010:



Rödhårig och lugg. Minns att jag denna månad klippte mig hos Tony & Guy, men var ej nöjd med resultatet så när jag kom hem klippte jag lugg själv(!).

Maj 2010:



Luggen har växt ut så pass mycket att jag ej har den framme längre, trivdes för övrigt inte i lugg speciellt mycket. Håret har jag tonat brunt.

Juni 2010:



Min brors student. Jag har ej gjort så mycket med håret, därav börjar det bruna gå ur och istället gå mot det rödare hållet igen...

Juli 2010:



Vääldigt rött. Åh. Saknar faktiskt mitt långa hår lite när jag ser detta...

Augusti 2010:



Jag är brunare och håret är ännu mer sommarblekt.

September 2010:



Vi hade en underbar semester i Kenya och jag passade på att sätta in löshår plus fläta håret. Detta tog ungefär en hel dag. (Till manväns besvikelse, hehe). Man kan inte klandra mig för att inte våga iaf! Vet inte om håret passade in sådär jättebra på mitt dåvarande bankjobb, men jag trivdes i det...

Oktober 2010:



Har tagit ur flätorna och gått mot det brunare hållet igen.. Höst höst höst.

November 2010:



Fortfarande brunhårig. Tror även jag klippte topparna här. (Vad små vi ser ut btw! Haha åh.)

December 2010:



Bestämde mig för att go "all in" med det bruna. Är ju nästan svarthårig här.. Men jag trivdes väldigt bra i denna hårfärg! Matchar manväns perfekt också ;) Här var vi för övrigt nyförlovade...



2011 kommer i ett annat inlägg!


I love you angie

Här är min fina vän Angelica. Jag gillar ju att fota och det är en hobby jag aldrig får nog av. Kan sitta i timmar och redigera bilderna i datorn... (Tyvärr flyger timmarna iväg!) Det som är roligast att fota är utan tvekan människor. Tyvärr ställer få människor upp (iaf friviliigt) på att fotas.





Sparkdräktsparty

Idag har det varit full rulle sedan klockan 07:00. Tur att helgen inte är över ännu! Vi har tvättat, varit på Tom Tits och sprungit runt som yra höns, handlat lördagsgodis, ätit tacos och kollat på fångarna på fortet. Ja, allt som bra barnvakter ska göra ;-)

Nu har vi sparkdräktsparty i våra One Piece. Notera att Alla har på sig en. He-he. Önskar att det var jag som uppfann dessa...

Men men. För att återgå till lördagen och vår dag. Nu är jag slutkörd och redo att sova. Godnatt på er!





En liten del av min klädkammare

Smycken är svårt att förvara tycker jag. Jag har i alla fall löst det med mina armband. Och ringar. Men man har ju mängder av halsvband, berlocker och örhängen. Den biten har jag inte riktigt löst ännu...









FLOWER POWER



Fick blommor av manvän häromdagen. Jag uppskattar verkligen att få blommor.. Om jag fick bestämma skulle jag ha buketter hemma hela tiden. Men det skulle ju kosta därefter.

Vardagslyx när den är som bäst!


Dagens outfit






Freeeeeeeeeedag! Det gillas. Idag ska jag jobba fram till tre någon gång därefter tar jag helg. Blir hämtad på jobbet (vilken lyx) och därefter ska jag övningsköra. Mycket spännande. Det kan gå precis hur som helst.

Trevlig helg på er!

RUN THE WORLD

En dagens outfit minns jag inte ens senast jag publicerade... Jag tänkte skriva att det är lite deprimerande att fota mig själv och kolla igenom bilderna och inse att man inte är samma trådsmala människa som man var en gång i tiden. Men äh!

Tiden går.
Kroppen förändras.
Det är bara att inse;
Jag har fått riktiga kurvor.
Lovhandels.

Huvudsaken är att man är Lycklig. Och har hälsan.
Jag ska bli bättre på att gilla mina kvinnliga former.





Hey! I don't know much about guns but I...I've been shot by you



På Egoboost Magazine's höstfest fick jag med mig en goodiebag hem (yes!). I denna fanns bland annat Beyoncés fjärde album som jag sitter och lyssnar på för tillfället.

Visst, Spotify i all ära. Men det är någon speciellt med att lyssna på en Skiva. Jag må vara gammalmodig... But I can't help it. I love it!


Välkommen igen...





Hela mitt hem är fullt av änglar. Det kan väl ingen ha missat ;-)
Jag tror på skyddsänglar.
Detta är ett fåtal av mina älskade skyddsänglar...


Gratis reklam

Vissa ord på min blogg är markerade med en länk, utan mitt godkännande? Är inte detta lite sjukt så säg. Okej om jag hade tjänat en krona eller två på det, men jag tjänar inte ett korvöre...

Det där med att ha så höga krav på sig själv

Jag är helt slutkörd efter en hel dag framför datorn. Bokstavligt talat helt slutkörd. Det värker i axlarna och min hjärna är inte med i matchen för fem öre. Stackars manvän. Han får nog agera massör i kväll!

Varför sätter jag alltid så högra krav på mig själv? Vi fick gå vid fem men jag satt kvar en extra timme.. Bara för att... Ja. Det kändes bra? Jag har i alla fall arbetsmoral så att det räcker och blir över. Skulle inte tveka en sekund på att anställa mig själv ;-)

-Jag måste bli bättre på att lyssna på mig själv och kroppen signaler.



A walk in the park

Jag tycker att det är väldigt mysigt med höst! Tända ljus, snygga höstkläder och en anledning att ligga i soffan för att titta på en bra film... Eller ta en promenad bland alla färgglada löv.








Med siktet på en karriär som Blondinbellas...

Såhär ser jag ut när jag sitter och bloggar i mitt kök. Tänkte ju starta denna blogg på allvar igen nu! Tar gärna emot tips. Vad vill ni läsa om? Vad vill ni inte läsa om? Vad gör en blogg läsvärd?



I love you like a fat kid loves cake


Välkommen hem till Oss

Som ni kanske vet är ett hem ett evighetsprojekt. Det känns som att det alltid finns saker att fixa och dona med. Projekt som måste göras. En list som måste målas, blommor som behöver vattnas och en klädkammare som måste rensas. Ja, som sagt; ett hem är ett projekt som aldrig blir klart. Men det har sin charm..

Välkommen hem till oss! Vi har en vit, romantisk och modern stil med inslag av guld och ganska mycket grönt.

Nedan är ett litet, litet smakprov...